Tel: +381-64-28-45-466   Fax: +381-24-811-383      

USLOVI KORIŠĆENJA

Sadržaj uslova korišćenja

Ovde navedeni uslovi korišćenja - Pravilnik o korišćenju je dostupan na stranici www.konkursi.rs , administrator i vlasnik te stranice je D. o. o. Adaptatio-D, Zlatne grede 15, 24400 Senta, Srbija, u daljem tekstu administrator, i sadrži sve uslove korišćenja usluga od strane korisnika dostupnih informacija (u daljem tekstu: korisnik).

Korisnikom se smatra posetilac web stranice koji posle unosa korisničkog imena i lozinke ima pravo na pristup unutrašnjem delu stranice, koja nije svakom posetiocu dostupna, posle uplate cene usluga.

Administrator ima pravo na jednostranu modifikaciju uslova s tim, da o toj promeni ukratko na stranici obavesti korisnike. Posle modifikacije korišćenjem usluge korisnik prihvata modifikaciju uslova.

Prava D.O.O. Adaptatio-D koja su vezana nematerijalna dela i zaštita industrijskih prava

Tekstualni sadržaji, grafikoni slike i ostali materijal koju sadrži stranica www.konkursi.rs , kao i dizajn, načela uređivanja, korišćeni softver i ostale solucije, kao i naziv Usluge je u vlasništvu Administratora. Isti se ne mogu samo namenski upotrebljavati čitanjem sa ekrana i ne mogu se koristiti za ostale potrebe bez prethodne pisane saglasnosti Administratora, osim za nekomercijalnu štampu za lične potrebe.

Pored toga korisnik ne sme da prosledi korisničko ime i lozinku trećim licima. Ukoliko se korisnik ne pridržava bilo kojem od ovih uslova, administrator ima pravo da pored pravnih postupaka ukine i pravo na pristup stranici pre isteka roka pretplate.

Porudžbenica